Avto deli

Prometne nesreče so žal zelo pogoste, po njih pa so avti poškodovani. V teh primerih so avto deli odlična izbira saj je veliko cenejše in lažje zamenjati dele kot pa kupiti nov avto. Deli morajo biti primerni za model avtomobila sicer je možno da ne bodo delovali pravilno. Če potrebujete rezrvne dele za vaš avto si poglejte povezavo: www.silux.si/avtodeli, kjer ponujajo veliko avto delov po ugodni ceni, znamke pa so priznane z dolgoletno tradicijo.

Ponujajo dele znamke Equipart, kjer izdelujejo karoserijske dele podjetje pa je bilo ustanovljeno leta 1996 pod okriljem družbe Van Wezel. Poleg znamke Equipart ponujajo tudi dele znamke Valeo, ki izdeluje dele za štiri poslovne skupine, in sicer udobje in sistem za vozniško asistenco, termo sistemi, sistemi za boljšo vidljivost in pogonski sklop. Avto deli SRLine proizvodnje ki ponujajo vodne črpalke, motorne nosilce, sirene, žarnice, zračne filtre, hladilne sisteme in dele podvozja. Znamka SRLine ima dolgo tredicijo in potrjene dele. poleg teh znamk ponujajo še dele znamk kot so Bosch, International Radiators, Delphi in še druge. Primerni so za zamenjavo uničenih delov ali pa za nadgrajevanje avta.

avto deli

V manjših nesrečah je potrebno zamenjati le karoserijske dele avtomobila, to so vidni avto deli avtomobila ki ga prekrivajo in ščitijo potnike ter prtljago pred vremenskimi vplivi. Tej avto deli so preprosti za zamenjavo in cena pa je odvisna od modela avtomobila in od dela ki ga želimo zamenjati. V hujših prometnih nesrečah pa je potrebno zamenjati še druge avto dele naprimer dele motorja, izpušni sistem, airbag, deli prenosa in še ostale (odvisno kateri deli so poškodovani). Avto deli lahko tudi izboljšajo moč avta zato jih nekateri ljubiteli avtomobilov zamenjajo tudi če niso poškodovani ali uničeni. 

Če morda potrebujete avto dele za vaš poškodovan avto ali pa avto ki ga želite izboljšati obiščite zgoraj navedeno spletno stran ki ima poceni avto dele odlične kakovosti, za vse modele avtomobilov.