Stres v službi, kajenje, uživanje alkohola, stres v osebnem življenju in v končni fazi samo staranje, ki je neizogibno – vse to vpliva na naše počutje in izgled. Kmalu po dvajsetemu letu starosti se lahko na vašem obrazu pojavijo gubice in pri temu vam vsekakor lahko pomaga dermatolog. Dermalna polnila so lahko rešitev za vaše novo nastale težave in za osvežitev videza.

dermatolog

Kot pravi dermatolog, lahko tovrstna polnila uporabljajo tako pripadnice nežnejšega spola, kot tudi moški, saj jih lahko uporabljamo pri odpravljanju različnih težav. Najbolj pogosta in znana uporaba je seveda za zmanjšanje oziroma za polnjenje gub na obrazu (okoli oči, na čelu, …), malo manj znano pa je, pravi dermatolog, da se lahko uporabljajo tudi za zapolnitev kakšne nepravilnosti na obrazu, ki se nam zgodi zaradi staranja (na primer povešena koža). Prav tako vam lahko ta proizvod pomaga, če niste zadovoljni z izgledom svojega nosu, saj lahko na ta način popravite izgled nosne grbe, ne da bi zato morali na operacijo. Pripadnice nežnejšega spola bodo zagotovo vesele novice, da lahko na ta način tudi povečajo ali pa preoblikujejo ustnice, lica in celo brado! Za moške pa je morda pomembna novica, da lahko oblikujejo spodnjo čeljust.

Vsekakor vam bo vsak dermatolog najprej predlagal bolj podroben posvet, saj to ni nekaj, kar bi izvajali kar vsak dan. Prav tako je za pričakovati, da se ljudje različno odzivamo na takšne stvari, zato morda vaš rezultat ne bo enak rezultatu neke druge osebe.
Prav tako dermatolog svetuje, da ves čas pravilno negujete svoj obraz oziroma kožo na vašem obrazu, jo redno čistite in uporabljate dnevne ali nočne kreme. Na trgu je tudi veliko krem proti gubam, ki bodo že same po sebi omilile težavo, vsaj v prvih letih, vsekakor pa to ne gre pričakovati v starejših letih.