otroški fotelj

Otroški fotelj za vašega malčka

Igrače za otroke pridejo v različnih oblikah in velikostih. Med zelo priljubljene igrače spadajo tudi otroški fotelji iz pene in stiropora – https://www.mali-vragci.si/igrace/vre/stiroporja. Otroški fotelj je primeren za otroke vseh starosti, že od trenutka, ko lahko sam sedi. Zaradi svoje oblike so primerni za vsak okus, saj so poleg udobja tudi zelo zanimivi za najmlajše otroke. Tako lahko izberete pravega za svojega otroka, pa naj bo to deklica ali deček, ne glede na leta.

Zakaj so otroški fotelji priljubljeni?

Otroci radi posnemajo starše in starejše brate in sestre. Že takoj, ko se začnejo zavedati svoje okolice, je njihov namen posnemati vsakega starejšega. Tako že odkar lahko sami sedijo, želijo sami sedeti na stolih, kavčih in foteljih. Problem nastane, ker so ti kosi pohištva namenjeni za odrasle osebe in so preveliki za otroke. Otroci se lahko z uporabo takega pohištva poškodujejo in zato potrebujejo pohištvo, ki je primerno za njihovo velikost. Tako stoli, pa tudi fotelji so na voljo v manjših različicah, ki so primerni za otroke.

Prednosti otroških foteljev

Že odkar lahko otrok sam sedi, mu lahko priskrbite tudi fotelj, kjer bo lahko samostojno sedel. Otroški fotelji so z razliko od navadnih manjši. Primerni so za otroke, preden lahko sami sedijo na normalno velikih stolih in foteljih. Navadno imajo taki otroški fotelji mehko naslonjalo in ročaje, da otrok ne pade. Izdelani so iz pene in stiropora. Ta dva materiala sta za otroški fotelj uporabljena zato, ker sta zelo mehka. Tako ni strahu, da bi se otrok med uporabo poškodoval. Otroški fotelji so tudi veliko nižji, da ima otrok prosto in varno pot do tal. Tako je odlično izhodišče tudi za vse otroke, ki že hodijo. Otroški fotelj je čudovito darilo. Ker je izjemno uporabno, ga bo vesel vsak otrok. Izbirate lahko med različnimi oblikami, pa tudi velikosti in vzorcih.