pisarniško pohištvo

Moderno pisarniško pohištvo je udobno in združuje

Pisarniško pohištvo je za varno delo dobro, da je kakovostno in masivno, Največkrat je leseno, lahko pa je tudi kovinsko, kombinacija obeh materialov in celo stekla. Kvalitetno moderno pisarniško pohištvo niso več le omara, pisalna miza in stoli ter fikus v majhnem prostoru. Danes so pisarne prostorne in nimajo pregrad ali sten, da se vsi med seboj vidijo in sodelujejo. Temu je seveda prilagojeno pohištvo za pisarne, ki dostikrat ni vidno. Če odštejemo stol in mize, ostajaje še skrite omare za dogajanje in obvezno sedežno garnituro, ki je vedno bolj del pisarniške opreme za sodobna podjetja.

 pisarniško pohištvo

Sedežna garnitura kot pisarniško pohištvo se upravlja za udobno sedenje, klepetanje, reševanje težav, za delo in počitek, če jo gledamo v podjetju. Sodobno pisarniško pohištvo je minimalistično, pa vendar trdno in masivno, kar še posebej velja za mize in stole, ki morajo podpirati celodnevno sedenje in delo za računalnikom.

Ponavadi so v sodobnih pisarna steklene mize s kovinskim ogrodjem, saj je lesene masivne mize težko premikati, ko so sestavljene. Nekatere mize pa so precej lahke in tudi dražje zaradi boljšega materiala iz katerega so slavljenje. Mize morajo imeti predalnike. Sodobni predalniki so os mize ločeni, ponavadi so na lastnih nogah ali celo na koleščkih, zato se premični in jih lahko postavite kamorkoli ter prestavite po potrebi.

Kakovostno pisarniško pohištvo bo zdržalo nekaj desetletij, garancije pa dobite tudi precej. Seveda vam bodo priskrbeli vse rezervne dele za dobo garancije. Izbirate lahko med umirjenimi temnimi odtenki in elegantno črno. Bela je temu kontrastna in tudi pogost izbor. Največkrat ljudje kupijo sivkasto in rjavo ter bež ali temno pohištvo.

Nekateri prisegajo na lesene elemente, drugi pavjo, da je steklo bolje in veliko jih je, ki ne vedo, ali je kovina škodljiva za zdravje ali ne. Pomembnejši kos za pisarno je gotovo tudi stol. Ki naj bo primeren vašemu delu, dovolj velik ali ne prevelik in udoben.