Posteljnina

Posteljnina, v Metroshopu ima res lep dizajn, sama izdelava pa je kvalitetna. Naše življenje je odvisno od dobrega spanca, zato vam oni ponujajo kvalitetno posteljnino, ki diha, najdete pa jo na https://metroshop.si/posteljnina. V ponudbi imajo tri velikosti to so 140×200 cm, najde se tudi posteljnina za enojne postelje (90×200 cm), 200×200 cm, za postelje 160×200 cm, 180×200 cm, pa tudi 200×200 cm. Tudi za veše najmlajše se bo našla bo našla posteljnina, ki ima na sebi različne potiske, na katerih so njihovi risani junaki. Za njih se bodo našli Minnie & Micky Mouse, Tačke na patruljah, Pirati s Karibov, Frozen, Simpsonovi,  Mojster Miha, Spiderman, Gasilec Samo ter ostali. Njihove posteljnine so narejene iz 100% bombaža, za to imajo OEKO TEX 100 certifikat, ki vam zagotavlja, da njihove posteljnine ne vsebuje nobenih škodljivih snovi, tako, da boste lahko na njih mirno spali, brez, da bi se obremenjevali. 

posteljnina

Če imate večje postelje, pa imajo za vas na voljo dve liniji, in sicer moderno posteljnino, ki se odraža z modernimi kombinacijami barv, predstavlja lahko pomladne, jesenjske, zimske čase, poleg moderne linije, pa imajo še premium posteljnino, obe dve liniji so narejeni po evropski kakovosti, narejeni sta iz bombaža ali pa iz kvalitetnih umetnih vlaken, katere imajo prednost, da se posteljnina ne mečka.

Njihova posteljnina je narejena iz kvalitetnih materialov, kar se odražajo v udobju. Lahko najdete različne posteljnine, ki so modernega videza, izbirate pa lahko tudi spomladansko, poletno ali zimsko kolekcijo. Posteljnine so cenovno ugodne in zelo lepe. Če slučajno nimate ideje, vam pri tem lahko pomagajo njihovi prodajni svetovalci, ki se bodo odločili namesto vas. 

Podjetje MetroShop je leta 2013 dobilo nagrado za Spletnega trgovca leta 2013, kar seveda potrjuje, da so na pravi poti. Za dodatna vprašanja jih lahko obiščete na njihovi spletni strani, kjer jim lahko pošljete povpraševanje, ali jih obiščeta na njihovem naslovi, ki ga najdete na njihovi spletni strani.