Kako nam lahko pomaga team building?

Podjetje Maya team d.o.o., ki se nahaja v Tolminu, že vrsto let izvaja team building programe za podjetja, ki se jih želijo udeležiti. Nudijo razne vrste programov team buildingov. Kakšen program se naredi, je odvisno od podjetja naročnika. Ta poda svoje želje in usmeritve glede programa in celotno zamisel, kako naj bi stvar izgledala. Maya team, ki team building (več o programih na https://www.maya.si/team-building/) izvaja, prisluhne vsem željam in idejam, nato pa sam na podlagi prejšnjih izkušenj in že izvedenih team buildingov naredi program za trenutnega naročnika.

Kakšen program ponudnik naredi je torej odvisno od naročnikovih želj, števila udeležencev, predvidenega budgeta in pa seveda planiranega letnega časa izvedbe team buildinga. Maya team, kot že rečeno, nudi vrsto različnih team building programov. Če vas zanima na primer team buildnig v poletnem času, je na voljo ogromno možnosti. Ena izmed zelo znanih možnosti team building programov se izvaja prav v Tolminu. Program vključuje rafting, piknik, narezek dobrodošlice in skupinske igre za krepitev teamskega duha.

Podjetje, ki je naročnik, pride na team building za celoten dan. Zjutraj, okoli 8.30 ure jih na Labrci v Tolminu (restavracija, v sklopu športnega centra Maya), pričaka narezek dobrodošlice, da se okrepčajo po zgodnji jutranji vožnji z avtobusom. Okoli 9.00 ure se začne deljenje opreme za rafting turo. Vsi team building udeleženci se postavijo v vrsto, vodiči in šoferji pa jim razdelijo opremo glede na njihovo velikost in težo. Ko ima vsak od team building udeležencev svojo oprem, se jih naloži v kombije in odpelje na vstopno mesto, kjer se rafting začne.

Team building udeleženci se tam preoblečejo in že drvijo po Soči s polno paro. Na izstopnem mestu se jih s kombiji pobere in pripelje nazaj na Labrco. Tam jih že čaka pripravljen piknik, da se okrepčajo po izvedeni aktivnosti. Ko pojedo se team building nadaljuje z raznimi zabavnimi igrami, ki lahko trajajo tudi pozno v noč.