Vrtni kamini za super hrano skozi vse leto

Vrtni kamini so najbolj aktualni na drva ali na oglje, ker dajejo hrani izjemen okus, kar ve večina ljudi, ki je kdaj jedla hrano pečeno na žaru. Tukaj so vrtni kamini po ugodni ceni, ki jih lahko naročite takoj in mojstri vam jih naredijo v kratkem času takoj, ko je vreme ugodno. Seveda lahko naredite kamin tudi sami a ga ne boste mogli tako dobro narediti, če niste profesionalec in nimate dovolj izkušenj z dimnikom ter kaminskim vložkom in samo zidavo kamina. Tudi estetika je izjemno pomembna, da se kamin ujame z okoljem s hišo, teraso, vrtom in to vam naredijo mojstri tako, da bodo vsi zavistni.

vrtni kamini

Vrtni kamini pričarajo super vzdušje v vsakem vremenu in letnem času, če je le dovolj toplo in suho, če nimate strehe, če pa imate streho, pa lahko pečete vedno, ko vas je volja. Hrana na žaru je izjemno okusna. V kaminu pa lahko naredite tudi pico in pa spečete kruh ali slaščice, potico, kuhate pasulj in golaž, kar imate najraje.

Največkrat so vrtni kamini za okras, vendar ljudi premamijo, da na njih pečejo na rešetkah ali na palicah, ker je ogenj pristen in lahko pečete tudi krompir, meso, ribe, zelenjavo, nabodala, koruzo ter vse ostalo, kar si zamislite. Lahko so v kateri koli obliki. Lahko so več delni, s pečico ali z zaprtim delom z vrati za pico in za kruh, en del pa naredijo lahko, da je odprt za čevapčiče.

Vrtni kamini so vedno narejeni po naročilu tako, kot ustreza naročnikom. Mojstri potem naredijo načrt, kako predlagajo, da bi kamin izgledal in vi lahko že vnaprej vidite risbo kamina. Zato se lahko tudi odločite, ali je to za vas v redu. Potem traja kakšen mesec, odvisno od zahtevnosti zidave in dimenzij kamina, da vam ga postavijo. In že boste lahko uporabljali svoj najljubši kotiček.

Če vam kamin ne zadostuje in bi radi imel letno kuhinjo na vrtu ali terasi in morda ob hiši ali na vikendu, da kuhate in pečete zunaj, kar je najbolje za prostor in za vas, ker ste na zraku, potem vam bodo mojstri naredili letno kuhinjo v celoti.