Zaposlitvena agencija

Zaposlitvena agencija optius.com se na kratko predstavi

Zaposlitvena agencija optius.com vam je najverjetneje že kdaj poslala kakšen mail, v katerem ste lahko preverili prosta delovna mesta, ki vas zanimajo. Če za tovrstni karierni portal še niste slišali, pa v resnici kar precej zamujate.

Zaposlitveni portal optius.com je namenjen zlasti tistim osebam, ki iščejo zaposlitev, pa tudi tistim, ki iščejo nov kader. Portal z objavljanjem zaposlitvenih oglasov omogoča učinkovito povezovanje iskalcev zaposlitve ter delodajalcev. Združuje najboljše lastnosti, načela zasebnosti, ne nazadnje tudi oblikovne značilnosti.

Eden od največjih zaposlitvenih portalov v regiji

Sicer pa zaposlitvena agencija optius.com velja za enega od največjih zaposlitvenih portalov v regiji. Njihovo poslanstvo je strokovno tkanje novih vezi na trgu dela. Na odgovoren in skrben način med seboj povezujejo iskalce dela ter delodajalce. S skupnimi signali lahko ustvarjajo dodano vrednost, rast, obenem pa tudi obojestransko zadovoljstvo.

In na katere vrednote prisega zaposlitvena agencija optius.com? Še posebej na strokovnost, poštenost, zaupanje, skrbnost in agilnost. Delodajalcem ponujajo vrhunske storitve na poti iskanja najboljših sodelavcev. Iskalcem zaposlitve pa ves čas dajejo nove možnosti zaposlitve. Pomembno je tudi to, da sledijo spremembam na trgu ter novim trendom na področju zaposlovanja. Svoje uporabnike obveščajo tudi preko predavanj, delavnic, on line kariernih sejmov, strokovnih dogodkov.

Akademija Optius

Zaposlitvena agencija ponuja tudi akademijo Optius, v okviru katere prav vsako leto pripravijo zelo pester program. Organizirajo različne vrste dogodkov ter ostale izobraževalne vsebine na temo kadrovanja oziroma kadrovskih problematik in rešitev.

Kaj je torej na voljo iskalcem dela in kaj delodajalcem?

Zaposlitvena agencija optius.com skrbi tako za boljše življenje iskalca kot tudi delodajalca. Iskalci imajo na voljo dostop do ene večjih baz aktualnih zaposlitvenih oglasov, prav tako jim je na voljo e-informator oziroma novi oglasi, ki pridejo direktno na iskalčev e-naslov, ne nazadnje še odlični nasveti, kako pripraviti spremno pismo, življenjepis ter podobno.

Za delodajalce pa zaposlitvena agencija optius.com ponuja dostop do skoraj 9000 aktivnih življenjepisov, možnost brezplačne objave oglasa, njihov oglas lahko doseže tudi do 100 000 kandidatov.

Če torej želite imeti vsakodnevni dostop do vseh aktualnih prostih delovnih mest ali pa želite v svoje podjetje povabiti čim več različnih profilov, potem se morate zagotovo povezati z omenjeno agencijo, ki vam bo pomagala najti delo oziroma primernega delavca za vaše podjetje.